Saptamana nationala a voluntariatului

Am primit de la voluntarii brasoveni.un anunt despre viitoarele activitati de voluntariat din aceasta saptamana, la care sunteti invitati. Haideti sa le fim alaturi, in aceasta perioada superaglomerata si supergrea pentru ei

În ziua de miercuri, 11 mai, vă aşteptăm la workshop-ul „Să învăţăm să mergem pe bicicletă”, unde cei care nu ştiu să utilizeze bicicleta îi vor deprinde tainele de la experţi (orele 18:00 – 20:00, Liceul cu Program Sportiv Braşov).In cazul in care ploua ne vom intalni la Centrul de Voluntariat pentru o sedinta foto cu bicicletele noastre, fotografii care vor fi in expozitia de pe strada Sforii!

Joi, 12 mai, între orele 17:00 – 19:00, în Piaţa Sfatului Braşov se va desfăşura o acţiune de informare vizând uleiul alimentar uzat (rezultat din activităţile gospodăreşti), aceasta fiind prima dintr-o campanie locală care se va desfăşura pe parcursul anului 2011. Aceasta actiune face parte dintr-o campanie care se va desfasura pe tot parcursul anului si care va consta si in colectarea uleiului alimentar uzat de la populatie.In caz de vreme proasta vom anunta maine planul de back-up.

11 mai/  Tot în această zi se va organiza o expoziţie de fotografie „Pe urmele Bicicletei…” având ca temă evoluţia bicicletei de-a lungul istoriei, acţiune desfăşurată într-un spaţiu neconvenţional – pe Strada Sforii.Aici vor fi expuse si machetele care au fost realizate sambata spre duminica la centru!

Ziua de 13 mai este dedicată inaugurării traseului cultural pentru bicicletă, marcat: de o acţiune adresată celor mici, desfăşurată în Parcul „Ina Schaefller” din Livada Poştei – desene pe asfalt având ca şi temă bicicleta; de realizarea şi parada celor mai cochete biciclete braşovene – ce vor fi decorate în cadrul unui workshop realizat în Parcul Central „Nicolae Titulescu” Braşov;Ii rugam pe voluntarii care doresc sa isi decoreze haios bicicleta sa vina la aceasta activitate. Materialele le aducem noi!
Sâmbătă, 14 mai, va fi realizată o nouă acţiune de igienizare în Complexul Piscicol Dumbrăviţa – Arie de Protecţie Specială Avifaunistică, Sit Ramsar; cu implicarea custozilor zonei: Societatea Ornitologică Română (SOR) – Sucursala Braşov şi Doripesco S.A, dar şi a Şcolii Generale Dumbrăviţa şi Primăriei Comunei Dumbrăviţa. Pentru inscrieri Remus Stefu remus.stefu@voluntarbrasov.ro

5 răspunsuri la “Saptamana nationala a voluntariatului”

Comentariile sunt închise.