Invață jucând, joacă învățând

2016-10-03 10.27.11.jpgPentru al doilea an consecutiv, Secția pentru Copii și Tineret Brașov găzduiește expoziția de jocuri venită de la Muzeul Jocurilor din Chemnitz, Germania, care are o activitate de peste 20 de ani.

Pentru ca anul trecut a fost un real succes, Daniel Nazare, directorul bibliotecii, își dorește ca acest eveniment să devină unul permanent și, mai mult decât atât, să devină un eveniment desfășurat la nivel național, în rețea, motiv pentru care jocurile interactive vor ajunge anul acesta și în București, Iași și Cluj.

Un grup de elevi din Germania a venit special la Brașov pentru a participa la deschiderea expoziției, care a avut loc pe data de 3 octombrie, dar si pentru a socializa cu elevii brașoveni.

Timp de două luni, până în luna decembrie a acestui an, copiii și tinerii au la dispoziție jocuri variate precum „Nu te supăra frate”, „Monopoly”, dar și multe alte jocuri educative ce solicita creativitate și care au legătură cu diverse domenii. Muzeul din Chemnitz este singurul din Europa de acest fel.