Cartea săptămânii – Bibliotecarul recomandă

Cartea recomandată azi este potrivită evenimentului din această săptămână, Ziua internaţională a cititului împreună, ce va avea loc miercuri, 2 februarie, începând de la orele 13,00. Tot de la editura Publica este volumul din 2018 „Ce citim azi? [ruleta cu povești]” de Maren von Klitzing, cu ilustrații de Barbara Korthues, care se poate împrumuta de la filialele 2, 4 și 6.

Ce citesc azi? Ruleta cu poveşti este o carte plină de aventuri misterioase şi întâmplări haioase, pentru toţi copiii cu vârsta peste 4 ani!

Acest volum captează imediat atenţia: copiii folosesc Ruleta cu Poveşti de pe copertă şi este deja clar ce se va citi. Pur şi simplu, trebuie să rotească indicatorul, să caute imaginea în cuprinsul cărţii şi să descopere povestea. Chiar şi cei mici vor găsi rapid imaginile simple din cuprins.
Cele 20 de poveşti de diferite lungimi se învârt în jurul subiectelor preferate: piraţi aventuroşi, cavaleri curajosi, prinţese isteţe şi prieteni buni, care vă invită la locul de joacă, la gradiniţă, pe mare, în pădure şi chiar pe terenul de fotbal.

Lectură recomandată de Bibliotecar!

Accesați cu încredere catalogul nostru online la un clic distanță – http://catalog.bjbv.ro:8280/liberty/opac/search.do?mode=BASIC&action=search&queryTerm=uuid+%3D+c92d430cc0a801143bf3dd410502672c&operator=OR&_open=1