Cartea săptămânii – Bibliotecarul recomandă

Cartea acestei ultime săptămâni a anului 2021 este volumul „The Bucket List – destinaţii de vis. 500 de aventuri mari şi mici”. editor Kate Stathers (Bucureşti, editura Rao, 2020, 320 pagini), disponibilă la Secţia de împrumut şi la secţia pentru copii şi tineret.

În pragul noului an, bibliotecarii vă recomandă o carte de călătorii şi destinaţii, cu scopul de a cunoaşte şi a alege posibile rute şi excursii pe care să le faceţi în viitor. Iată prezentarea cărţii făcută de editură:

„Cu toţii avem o listă de lucruri pe care visăm să le facem într-o zi, în această viaţă, dar responsabilităţile ne stau în cale. Volumul „Destinaţii de vis” însă ne îndeamnă să ne urmăm dorinţele. Cartea este o colecţie de aventuri de-a lungul fiecărui continent, de la a vedea luminile nordice dintr-un iglu din Finlanda până la panorama aurie din California, de la croaziera pe Insulele Galapagos la antrenamentele ninja din Japonia.
Albumul este cadoul perfect pentru călătorul pasionat: o listă continentală cu plaje, muzee, monumente, insule, hanuri, restaurante, munţi şi multe altele.”

Lectură recomandată de bibliotecar!

Accesaţi cu încredere catalogul nostru online la un clic distanţă: http://catalog.bjbv.ro:8280/liberty/opac/search.do?mode=BASIC&action=search&queryTerm=uuid+%3D+dbc61889c0a8011471f48cd602a87fc1&operator=OR&_open=1

La sfârşit de an, vă urăm An nou îmbelşugat cu sănătate şi multe cărţi şi lecturi care să vă insufle speranţă şi curaj!