Volunteering For All

Ce este Volunteering For All?

Volunteering For All este un program internaţional Youth In Action prin care voluntari olandezi ai organizaţiei Commundo vor pregati si vor susţine piese de teatru social în diverse locatii din Brasov împreună cu tineri voluntari ai organizaţiei Chance for Life.

Ce este teatrul social?

Teatrul social este o formă de teatru interactiv, o metodă de intervenţie care încurajează participanţii să ia atitudine, să apere valorile şi principiile morale în care cred şi să găsească soluţii reale în confruntarea cu o situaţie de discriminare sau opresiune. Dacă joci într-o piesă de teatru social, trebuie să fii gata în orice moment să faci faţă răsturnărilor de situaţie, schimbărilor neaşteptate, improvizaţiei!

Când are loc Volunteering For All?

Proiectul se va desfăşura în perioada 16 – 30 iulie 2011 , in Brasov.

Vrei să faci parte din Volunteering For All?

Dacă vrei să influenţezi atitudinea celorlalţi printr-un act artistic într-un mediu intercultural, trimite CV-ul tău si o scrisoare de intentie pe adresa cristina.niculae@chanceforlife.ro până la data de 10 iulie 2011!

Nu trebuie să ai experienţă în domeniu! Tot ceea ce dorim de la tine este dăruire, engleză la nivel conversaţional şi deschidere spre nou!

Ce câştigi tu?

Sentimentul de a fi produs o schimbare în bine în societate, recunoaşterea talentului şi dedicării, şansa de a participa la schimburi internaţionale, atât în ţară, cât şi în străinătate şi ocazia de a te dezvolta personal.

Ce câştigăm noi?

Un nou membru valoros în echipa noastră!

Cine ne sprijina?

Biblioteca George Baritiu Brasov

Nu eşti lămurit încă?

Trimite un e-mail cu întrebările tale pe adresa cristina.niculae@chanceforlife.ro şi îţi vom răspunde cât mai curând posibil!

3 răspunsuri la “Volunteering For All”

… [Trackback]

[…] Find More on|Find More|Find More Infos here|Here you will find 69092 additional Infos|Informations on that Topic: blog.bjbv.ro/?p=2204 […]

Comentariile sunt închise.