Prietenie…pe o…sfoară…

IMG_7658

Parteneriatul educațional Prietenie… pe o… sfoară a ajuns la final. 100 de biblioteci publice au întins pe sfoară desenele realizate de cei peste 10.000 de copii din întreaga țară, participanți în acest program.

Cea de-a VI-a ediție a proiectului a avut ca temă opera fraților Grimm. Activitățile realizate de către bibliotecari, cu sprijinul cadrelor didactice din localitățile în care își desfășoară activitatea, au avut loc atât la sediul bibliotecilor, cât și în grădinițe și școli. Aceste activități au cuprins: proiecția unui film-prezentare PowerPoint despre viața și opera scriitorilor germani Jacob și Wilhelm Grimm, lectura uneia dintre operele acestora și apoi lucrul pe fișe, adică desene, cu imagini din șase povești foarte cunoscute de către copii.

Lucrările realizate pe parcursul lunilor aprilie și mai de către copii au fost reunite într-o expoziție deosebit de veselă și colorată, așa cum numai copiii pot creea.

Expoziția este rezultatul final al acestei ediții a parteneriatului și va putea fi vizionată începând din 14.06.2018 și până la data de 31.10.2018.

Mulțumim tuturor bibliotecarilor și bibliotecilor publice din țară care s-au implicat în acest proiect și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm din nou împreună!