Pachetul educational Micul Explorator

La Filiala nr. 6 pentru copii si tineret s-a aplicat in luna ianuarie un nou program: pachetul educational Micul Explorator. S-a dorit o activitate care sa aiba un suport si o tema potrivita lunii. Cum 24 ianuarie este o data arondata muzeelor de istorie si memoriale, biblioteca putea intra pe terenul explorarii anotimpului iernii. Impreuna cu elevii din clasele primare, bibliotecarele au desfasurat un program in care s-a discutat despre pol, caracteristicile vietii in zona, animalele specifice, s-au deprins termeni noi, s-au vizionat filmulete documentare, iar ca exercitiu practic pustii au facut un caleidoscop dintr-un CD pe care au aplicat un decupaj mobil de hartie cu desene reprezentand fauna de la pol. Intreg pachetul cu materialul informativ, vocabularul atasat, filmele, caleidoscopul, desenele si imaginile este disponibil la filiala si in viitor, speram, si pe site.

10 răspunsuri la “Pachetul educational Micul Explorator”

Multumim dnei Claudia Popescu pentru crearea acestui nou program educational destinat copiilor, institulat „Ora de stiinta”. Am fost beneficiarii primului modul al programului „Calatorie la Polul Nord”. Dincolo de spatiul mai mult decat generos al Sectiei pentru copii si tineret, materialele puse la dispozitie si activitatile practice care au fost incluse in program ne-au intrecut asteptarile. Nu putem decat sa va asiguram ca asteptam cu nerabdare sa revenim si sa descoperim ce alte surprize ne veti pregati.

Pe un blog al unei biblioteci, este inadmisil să găseşti următoarea formulare, care apare în dreptul căsuţei pentru adresa de e-mail: „E-Mail (nu v-a fi publicat)”. Inadmisibil! Sunteţi siguri că nu „v-a” fi publicat e-mail-ul? Şi… dacă va fi publicat?

@Lucia
Aveţi dreptate. Şi pe mine m-au deranjat teribil aceste aspecte însă din păcate nu noi suntem traducătorii acestei interfeţe care original a fost creată în limba engleză.
Ca administrator al blogului am încercat să remediez problema însă nu am permisiunea să operez modificări asupra traducerii. Nu am găsit nici datele de contact ale traducătorului pentru semnalarea erorilor.
Până la apariţia unei versiuni „corecta-te” îmi cer scuze în numele traducătorului.

@admin
În cazul acesta, vă cer şi eu scuze. Observaţia mea a fost un pic cam aspră. Vă doresc mult succes!

… [Trackback]

[…] Read More here|Read More|Read More Infos here|Here you will find 76200 additional Infos|Informations on that Topic: blog.bjbv.ro/?p=246 […]

Comentariile sunt închise.