Manual de restaurare

 

Muzeul Naţional al Literaturii Române anunţă pentru ziua de 25 februarie 2010 lansarea volumului: „Manual de restaurare a cărţii vechi şi a documentelor grafice”.

Autorul este profesorul universitar Florea Oprea, un binecunoscut specialist în conservare şi restaurare, care a publicat de curând încă două cărţi în domeniu.

Problematica restaurării cărţii de patrimoniu cultural este abordată
în acest volum din unghiuri specifice unei ştiinţe de contact în care informaţia culturală, ştiinţifică şi tehnică interferă într-un mod original şi adesea surprinzător de util atât pentru restauratori cât şi pentru alte categorii de specialişti.

9 răspunsuri la “Manual de restaurare”

Interesant! Demult nu a mai aparut o lucrare de specialitate in domeniul restaurarii cartilor. Era necesar asa ceva! As vrea sa o cumpere si biblioteca noastra.

Sunt interesată de achiziţionarea a patru exemplare pentru biblioteca noastră. Unde le găsim ???

M-am interesat cum se poate procura acest manual de restaurare. Se găseşte la Muzeul Naţional al Literaturii Române, la librăria acestei instituţii. Costul este de 35 RON. Nu se poate comanda poştal, fiindcă muzeul nu are bani pentru expedierea poştală în ţară. Aşadar, dacă doriţi volumul, este nevoie de deplasarea la Bucureşti, la librăria cu pricina, care vă eliberează factură şi chitanţă fiscală. Este deschisă până la orele 15,30. Telefon de contact: 021 212 58 45 şi cereţi să vă facă legătura cu librăria.

Comentariile sunt închise.