Filmele lunii septembrie

8 septembrie – Barbie şi al ei Pegasus magic

Prinţesa Annika (Barbie) descoperă aventura atunci când se împrieteneşte cu Brietta, un minunat cal înaripat, care o duce în frumosul Regat al Norilor. Annika are numai trei zile la dispoziţie să scape de vraja lui Wenlock, un vrăijtor diabolic, care i-a transformat familia în stană de piatră. In încercarea ei de a-l învinge pe Wenlock, Annika întâlneşte noi prieteni şi împreună vor călători prin păduri interzise, vor patina prin peşteri de gheaţă şi vor zbura deasupra norilor, pentru a construi o baghetă magică de lumină.
Filmul include 15 minute de imagini tridimensionale spectaculoase şi teme din Simfonia a 6-a de Beethoven.

15 septembrie – Tarzan

Ultimul film de animaţie de lung-metraj, produs de Walt Disney Pictures, este o împletire emoţionantă şi interesantă de aventuri, umor, muzică şi sensibilitate. La baza acestui film a stat romanul de aventuri „Tarzan of the Apes” al lui Edgar Rice Burroughs. Coloana sonoră beneficiază de cinci cântece originale compuse şi interpretate de PHIL COLLINS, laureat al premiului Grammy. Deşi anterior s-au făcut mai multe filme despre povestea lui Tarzan, acesta este primul lung-metraj de animaţie care îl are ca protagonist pe fiul junglei. Animaţia a permis realizatorilor să prezinte relaţia dintre Tarzan şi familia sa de gorile, într-un mod nemaivăzut până acum.

22 septembrie – Prietenii mei Tigru şi Pluş

Pregătiţi-vă de o nouă aventură, în care Ţestoasa şi Iepurilă se vor întrece într-o cursă uimitoare. Urmăriţi-l pe Ursuleţ plutind pe deasupra copacilor, într-o bulă uriaşă, aparent imposibil de spart, apoi învăţaţi o lecţie despre spiritul sportiv adevărat.  Veţi descoperi că joaca în aer liber e mai nostimă ca oricând dacă vă bucuraţi de ea împreună cu cei mai buni prieteni!

29 septembrie – Insula din vis

Orice se poate întâmpla pe insula din vis, un loc în care imaginaţia nu cunoaşte oprelişti, iar aventura este cuvântul de ordine. Aici, o tânără curajoasă pe nume Nim (Abigail Breslin), înconjurată de animale exotice care-i sunt prietene si, inspirându-se din legende şi cărţi, duce o viaţă tropicală uimitoare, care o oglindeşte pe cea a eroului ei preferat: Alex Rover, cel mai mare aventurier din lume. Când insula ei e ameninţată, ea îi cere ajutorul lui Alex.