Bibliotecarul recomandă Cartea săptămânii

Dacă este luni, este cartea săptămânii, alegerea bibliotecarului. Ioana Nicolaie este poetă şi scriitoare de literatură de copii, mama lui Arik şi al altor poveşti pline de imaginaţie. Azi este rândul cărţii „Călătoria lui Medilo” (apărută la Chişinău, editura Cartier, colecţia Codobelc, 2018, cu ilustraţii de Sidonia Călin), disponibilă la filialele 1, 2, 4, 5 şi 6.

Cine este Medilo? Vă puteţi închipui un băiat … cârlig de rufe? Oare cum se joacă Medilo? Ce prieteni are? Cum creşte el într-un loc în care nu i se poate întâmpla nimic rău? De ce pleacă în cea mai mare aventură? Ca să alungaţi mirarea, e destul să-l însoţiţi în călătorie şi descoperiţi toate răspunsurile. Pregătiţi-vă de tot felul de surprize, precum ajutorul dat de-o doamnă păpădie. Veţi înţelege pe parcurs cum dragostea fiecărei mame mută lumea din loc. (Coperta a IV-a)

Citind, descoperiţi o lume plină de imaginaţie şi de sensibilitate, o adevărata aventură. Orice carte de Ioana Nicolaie este garantat o aventură, plină de peripeţii şi minuni.

Lectură recomandată de Bibliotecar!