Bibliotecarul recomandă cartea săptămânii

Crăciunul este una dintre cele mai vesele sărbători, care aduce bucuria întâlnirilor în familie, a colindelor şi darurilor şi a împodobirii bradului. Pregăîtirile încep din timp: ieri s-a cumpărat bradul, azi apar luminiţele, mâine se va face ghirlanda, poimâine se confecţionează decoraţiunile festive pentru masă etc.

Continuăm seria recomandărilor de cărţi pentru Crăciun: este rândul unei cărţi tot de la editura orădeană Casa, „Un Crăciun auriu” de Susanne Hoffmann, ediţie a anului 2009, disponibilă la filiala 6. Cartea conţine recomandări, soluţii, modele şi planşe de ilustraţii cu ceea ce se poate confecţiona în familie pentru Sărbătoarea Naşterii Domnului. Iată cum prezintă editorii volumaşul:

Crăciunul se lasă aşteptat an de an, iar pregătirile sunt întotdeauna în toi pentru cea mai frumoasă sărbătoare a anului. În perioada dinaintea Crăciunului toată lumea încearcă să creeze în cămine o atmosferă festivă. În această încercare vă va veni în ajutor prezenta carte din care radiază strălucirea şi căldura aurie a decoraţiunilor: globuri, mese festive, tăvi cu arome de sărbătoare. Se poate lucra cot la cot cu copiii, chiar şi ei pot realiza uşor anumite modele. Amintirea momentelor petrecute în familie lucrând la decoraţiunile de Crăciun vă vor fura un zâmbet chiar şi peste ani.

Spor la lucru şi distracţie plăcută!

Lectură recomandată de Bibliotecar!

Accesaţi cu încredere catalogul nostru online la un clic distanţă la http://catalog.bjbv.ro:8280/liberty/libraryHome.do