Bibliotecarul recomandă Cartea săptămânii

Când se apropiau sărbătorile, mă apuca brusc cuminţenia, fiindu-mi frică să nu vină Moşul pe la mine. Eram cuminte preţ de o lună pe an, în copilărie. În rest, nu îmi păsa. Suntem în săptămâna cu Sărbătoarea Moşului cu nuieluşă, adică a Sfântului Nicolae. Iar cartea aleasă pentru această săptămână este, bineînţeles, în ton cu sărbătoarea săptămânii: Conni şi Moş Nicolae de Liane Schneider (Oradea, Editura Casa, 2020) care se află la filialele 1, 2, 4, 5 şi 6.

Natural, cărticica este povestea unei surprize, fiind rezumată astfel: Conni este entuziasmată, știind că mâine vine Moș Nicolae! Acum mai trebuie doar să-și curețe repede
cizmele și să le pună lângă ușă! Seara, din cauza emoțiilor, Conni nu poate adormi, dar până la urmă o cuprinde somnul. A doua zi dimineață primul drum al lui Conni este la cizmulițele pregătite pentru Moș Nicolae… Oare va găsi cadouri în ele?

Şi voi sunteţi la fel de nerăbdători cu cadourile de sărbători? Atunci sigur veţi citi cartea, să aflaţi ce a primit Conni.

Lectură recomandată de Bibliotecar!

Accesaţi cu încredere catalogul nostru online la un clic distanţă: http://catalog.bjbv.ro:8280/liberty/libraryHome.do