Bibliotecarul recomandă Cartea săptămânii 10-16.07.2023

În această săptămână alegerea s-a oprit asupra unei cărţi recent traduse şi apărute la editura Polirom, în colecţia Chic : romanul „Iubeşte-ţi viaţa” de Sophie Kinsella, disponibil la Secţia de împrumut la domiciliu şi filialele 2, 3 şi 6 ale bibliotecii.

Cartea este despre relaţia dintre iubire şi compromis şi este rezumată astfel de editor: Ava e o romantică incurabilă. Însă e de părere că dragostea trebuie găsită în lumea reală, nu cu ajutorul aplicaţiilor de dating. Aflată în Italia, într-o tabără de creaţie, Ava e hotărâtă să termine de scris romanul la care visează. Acolo îl cunoaşte pe „Dutch”, un bărbat de care se îndrăgosteşte, între cei doi înfiripându-se o poveste de iubire plină de pasiune. Dintr‑o păţanie într-alta, deşi aparent se iubesc, nici unul nu pare să îndrăgească şi felul de a fi al celuilalt. Vor putea ei oare să lase deoparte diferenţele dintre ei pentru a avea o viaţă împreună?

Cu umor şi sensibilitate, autoare scrie un volum plin de umor şi farmec despre un subiect care ne preocupă şi la care nu găsim uşor răspuns.

„Sophie Kinsella e una dintre scriitoarele mele preferate și cred că Iubește-ți viața este cea mai bună carte a ei de până acum. E povestea veselă, nostimă și în același timp sfâșietoare a provocărilor cu care ne confruntăm atunci când hotărâm să facem parte din viața cuiva.” (Beth O’Leary)

Lectură recomandată de Bibliotecar!

Accesează cu încredere catalogul nostru online la un clic distanţă la http://catalog.bjbv.ro:8280/liberty/libraryHome.do