AntareSFest 2022

Asociația „Antares Science-Fiction & Fantasy Club Brașov”, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Barițiu” și Consiliul Județean Brașov, organizează cea de-a VI-a ediție a Festivalului de literatură și artă science-fiction și fantasy, AntareSFest 2022. Evenimentul va avea loc de vineri până duminică, în perioada 2-4 septembrie 2022, la Biblioteca Judeţeană Braşov (sediul central în Livada Poştei). Tema acestei ediţii este despre „Schimbările climatice, sfârşitul omenirii?”

Programul oferit este pe măsura aşteptărilor şi cuprinde lansări de carte şi sesiuni de autografe, dezbateri, filme şi animaţii, observaţii astronomice, întâlnire cu banda desenată şi Dodo Niţă, scenetă, parada cosplay. Invitatul special este Alexandru Mironov, care va vorbi despre Politique-fiction, un subiect nou în domeniu.

Ca în fiecare an, organizatorii au ales o mascotă. Anul acesta mascota festivalului este dinozaurul Dino, care a supravieţuit dispariţiei speciei sale şi ne împărtăşeşte din secretele supravieţuirii, acum, într-o perioadă de provocări climatice şi nu numai.

Proiect cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov, partener oficial Biblioteca Județeană „George Barițiu”

5 răspunsuri la “AntareSFest 2022”

Comentariile sunt închise.