Aici pentru tine

LOGOheaderDin luna martie a.c., Secția pentru Copii și Tineret colaborează cu Asociația „Aici pentru tine” în organizarea atelierului: Formarea și Dezvoltarea Abilităților de Viață pentru copiii din familii sărace.

Atelierul este susținut de terapeutul asociației, psihologul Ionuț Zamfir, în colaborare cu bibliotecarii secției și constă în activități de învățare prin metode alternative, multe jocuri și exerciții practice, jocuri de rol, discuții pe teme de interes general, prezentări și filmulețe motivaționale, cu o durată totală de 48 de ore, repartizate în 24 de sesiuni.

Astăzi, 22 aprilie 2019, alături de dna Adina Gal, voluntarii Asociației au fost la bibliotecă pentru noi, dând o mână de ajutor la organizarea și întreținerea  jucăriilor secției, motiv pentru care le mulțumim și pe această cale.

Înființată în 2015, Asociația „Aici pentru Tine” are drept misiune inițierea, extinderea și îmbunătățirea serviciilor sociale de integrare în societate a persoanelor și grupurilor marginalizate, prin activități instructiv-educativ-culturale și consiliere psihologică și profesională.