4 octombrie – Ziua Mondială a Animalelor

Ziua Mondială a Animalelor, sărbătorită pe 4 octombrie,  este o zi specială dedicată vieţii animalelor şi legăturii noastre cu ele. Această sărbatoare recunoaşte locul pe care animalele îl au în viaţa noastră, atât cele de companie, care ne sunt alături şi ne aduc bucurie în fiecare zi, cât şi toate celelalte animale de pe Pământ, care  au nevoie de grija noastră.

Cu acest prilej, elevii Şcolii Generale nr. 27 au putut viziona filmul “Cartea Junglei”. La final s-au purtat discuţii pornind de la tema filmului şi s-au pus bazele unui nou parteneriat, plecând de la propunerile de activităţi ale secţiei noastre pe noul an şcolar 2011 – 2012.

Cu aceasta activitatea a Şcolii Generale nr. 27, clasa a III-a, învăţător Costăchescu Lenke, s-a demarat seria acţiunilor în parteneriat cu instituţtiile de învăţământ din Braşov, şi nu numai, pentru  acest an şcolar.

Tot cu acest prilej, în holul Secţiei pentru Copii şi Tineret s-a organizat o expoziţie de colaje pe aceeaşi temă, realizată de elevii Şcolii Generale din Cristian, sub indrumarea doamnei profesor Rădoi Ionela.

Imagini aici.

Melinda Dinu
Responsabil Secţia pentru Copii şi Tineret

Un răspuns la “4 octombrie – Ziua Mondială a Animalelor”

Comentariile sunt închise.