Servicii Google

Creativitatea angajatilor Google nu inceteaza sa ma uimeasca. Pe zi ce trece apar cu servicii si solutii web din ce in ce mai complexe, utile si ingenioase.

Va propun filmuletul de prezentare al serviciului google docs, un serviciu relativ vechi insa extrem de util din punctul meu de vedere,  care demonstreaza cum pot colaboratorii unui document sa il modifice/modeleze in timp real. Un alt avantaj semnificativ al documentelor google este ca sunt pastrate online (pot fi si descarcate pe calculator) astfel fiind accesibile de la orice terminal cu acces Internet.

9 răspunsuri la “Servicii Google”

Filmuletul este si amuzant. Dupa ce m-am distrat, mi-am dat seama ca este util si ca poti apela la asemenea tehnologie pentru a redacta in timp real si in cooperare un document in interiorul organizatiei/institutiei in care lucrezi, consultandu-ne cu colegii fara a te mai deplasa undeva.

@Ruxandra
Exact asta e ideea. Daca ne gandim cat dureaza procesul de trimitere/receptare prin email, stick etc. a unui document si mai mult de atat, ne pandeste pericolul de a suprascrie versiuni mai noi ale documentului cu versiuni mai vechi… Aici avem un singur fisier pe care cei avizati pot lucra simultan.
Si am uitat sa mentionez in post ca acest serviciu (si multe altele) sunt oferite gratuit de Google, fiind necesara doar crearea unui cont de email pe google mail (gmail).

O, da! M-am inscris de mai bine de o luna pentru o invitatie pentru wave dar inca nu s-au indurat de mine… Astept cu nerabdare sa il testez!

Comentariile sunt închise.