Povestea de seară cu membrii Toastmasters Brasov – Despre cariere

Clubul Toastmasters International Braşov şi ceainăria Ceai et caetera vă invită joi, 17 martie 2011, ora 19h00, la ceainărie (Str. Castelului, nr. 37), la prima ediţie a evenimentului lunar “Povestea de seară”.

Dacă eşti tânăr (licean în an terminal sau student) şi doreşti să afli mai multe despre ceea ce înseamna o cariera / un antreprenoriat, eşti aşteptat la un ceai şi la câteva poveşti!

Vei avea parte de prezentări care te vor familiariza cu anumite cariere (inginer, economist, antreprenor), vei afla lucruri practice (cum se desfăşoară o zi, care sunt sarcinile de lucru, obiectivele jobului) şi care au fost provocările majore în practicarea acestor cariere. Prezentările vor fi urmate de o sesiune deschisă de întrebări din partea publicului.

Numărul de participanţi este limitat la 20.  Înscrierile se pot face trimiţând un mesaj  la adresa de e-mail: contact ‘at’ ceaietc ‘punct’ ro

3 răspunsuri la “Povestea de seară cu membrii Toastmasters Brasov – Despre cariere”

… [Trackback]

[…] Read More on|Read More|Find More Informations here|There you can find 45057 additional Informations|Informations to that Topic: blog.bjbv.ro/?p=1898 […]

Comentariile sunt închise.