Miss Fata de la ţară

De mâine, o echipă TVR1 se va afla la Poiana Mărului pentru filmările la emisiunea Miss Fata de la ţară. Filmarea va avea loc în sat, în gospodăriile candidatelor alese, care vor trebui să (re)prezinte familia, satul, comunitatea, tradiţiile, portul, să aibă abilităţi de gospodină, să fie cea mai talentată la gătit. Momentul final al concursului se va petrece pe scena Căminului cultural, unde şi biblioteca publică are sediul, iar etapele de concurs vor alterna cu spectacolul dat de corul si formatia de dansuri coordoanate de bibliotecară, doamna Gabriela Ţintea. Mă bucur că în urma reportajului pentru Viaţa Satului, echipa TVR1 a fost impresionată şi a ales să revină în comună, considerând că este potrivită pentru formatul altei emisiuni, difuzate pe canalul televiziunii naţionale. Sper că şi în felul acesta se va promova această comună, ai căror oameni sunt necăjiţi că se află izolaţi şi şi-ar dori să atragă mult mai mulţi turişti. Nu ascund că îşi doresc să valorifice potenţialul natural, al patrimoniului – au o biserică ctitorită de Constantin Brâncoveanu -, al tradiţiilor şi al obiceiurilor culinare pe plan turistic şi mereu se uită cu jind la Bran. Şi mai trebuie să spun faptul că la prima venire a TVR1 special pentru bibliotecă, reporterii au avut atunci ocazia să observe cât de potrivită ar fi o filmare pentru Miss Fata de la ţară. Poiana Mărului se potrivea ca o mănuşă pe criteriile emisiunii şi graţie bibliotecii şi muncii devotate şi voluntare a bibliotecarei comuna are această oportunitate. Succes!

11 răspunsuri la “Miss Fata de la ţară”

buna!
cand o sa puneti ceea ce filmati la poiana marului p nett si la tv knd o sa apara ..
sdak se poate sa fie si pe net toata filmarea k si la tv 🙂

Buna! Multumesc pentru intrebare si interes. Am aflat ca inregistrarile si concursul Miss Fata de la tara se vor difuza luni, 21 februarie. Nu stiu ora. Nu pot raspunde in locul canalului de televiziune daca vor pune si ce anume vor pune pe internet. Este posibil sa descarce integral materialul, dar nu stiu. Aici este alegerea televiziunii si incearca sa intri pe pagina ei de internet sa afli amanunte si sa ii intrebi. Numai bine!

Nu, nu o cunosc. Stiu ca este studenta, are 19 ani si este frumoasa. Nu ii stiu numele. Dar doamna bibliotecara Gabriela Tintea stie si te rog sa ii faci o vizita la biblioteca pentru mai multe detalii. Multumesc de intrebare si interes!

… [Trackback]

[…] Find More here|Find More|Find More Infos here|There you will find 73353 additional Infos|Infos on that Topic: blog.bjbv.ro/?p=1625 […]

Comentariile sunt închise.