Mesaj pentru Năsturel

Vineri 27 noiembrie 2020, Anca și Năsturel au pătruns cu emoție în clasa pregătitoare B (Clasa Bucuriei) pentru a desfășura prima activitate dintr-un proiect educativ care își propune cultivarea gustului pentru lectură și stimularea potențialului creator al copiilor din ciclul primar prin implicarea lor în activități de creație, de dezvoltare a simțului estetic.

Activitatea a început cu un moment de cunoaștere și de prezentare a bibliotecii, această ”împărăție a  cărților”. Micuții participanți au aflat că au ”misiunea” de a găsi un titlu potrivit acestui proiect inițiat de Biblioteca Județeană ”George Barițiu” Brașov – Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret.

Doamna bibliotecar l-a adus în fața copiilor pe Năsturel, personajul povestirii scrise de autorul Don Freeman. Micul ursuleț va deveni mascota proiectului educativ și se va bucura de fiecare dată când copiii vor dovedi că sunt ascultători atenți sau cititori pasionați.

Micuții ascultători împreună cu doamna lor învățătoare, Elisabeta Mînecuță de la Școala Gimnazială Nr. 27 ”Anatol Ghermanschi” Brașov s-au declarat încântați de povestirea citită cu drag și talent de doamna bibliotecar, li s-a părut cea mai ”frumoasă aventură” ascultată până acum și sunt nerăbdători să descopere prin ce peripeții va mai trece Năsturel.

Momentul de lectură a fost continuat cu o activitate practică: confecționarea unei scrisori către Năsturel, în care copiii pot să utilizeze diverse materiale ( cartoane, nasturi, carioci).

Să ne revedem cu bine dragi copii !!!

2 răspunsuri la “Mesaj pentru Năsturel”

Felicitări Ancuța pentru activitățile frumoase pe care le desfășori alături de minunata echipă a bibliotecii pentru copii. Aveți proiecte speciale și colaboratori pe cinste. Felicitări tuturor și mult succes în tot ceea ce vă propuneți să realizați!

Comentariile sunt închise.