Filmele lunii iulie

În cursul lunii iulie, în fiecare zi de joi, cei care au trecut de vârsta grădiniţei, dar şi părinţi, mătuşi, bunici şi toţi dragii lor amici,  sunt invitaţi la „Cinematograful copiilor” :

14 iulie Popeye Marinarul (personaj celebru de benzi desenate şi de desen animat, care a debutat în revista de benzi desenate Timble Theatre, în 1929, ca personaj secundar. Personajul creat de E. C.  Segar este un marinar musculos, care mănâncă spanac  şi capătă puteri supraomeneşti.)

21 iulie Lilo şi Stitch (Nominalizat la Oscar pentru cea mai bună animaţie, filmul „Lilo şi Stitch” ne îmbie, pe muzica lui Elvis şi în ritm de hula, în atmosfera de vacanţă din Hawaii într-o aventură antrenantă, cu tradiţii insolite, petreceri Luau şi surfing.)

28 iulie Lilo si Stitch 2 (Memorabila poveste a lui Stitch şi Lilo continuă cu noul film Disney absolut hilar, Lilo & Stitch 2. Oferindu-vă noi pasaje muzicale, trei melodii originale ale lui Elvis Presley şi materiale bonus prezentate în exclusivitate, Lilo & Stitch 2 aduce un nou val de distraţie şi încântare.)

Melania Butnariu
Bibliotecar Departament Carte