Curs gratuit Tehnologia informatiei si comunicarii

Cât de mult TIC știi?

Tehnologia a devenit nucleul în jurul căruia ne consolidăm existența motiv pentru care vă aducem în atenție o oportunitate de a economisi timpul acordat lucrului la calculator.
Întâmpini dificultăți în utilizarea computerului?
Vrei să afli metode noi de utilizare eficientă a programelor pe calculator?
Ei bine a început numărătoarea inversă pentru cursul de „Tehnologia Informaţiei şi Comunicării”!

Cine poate veni?

Dacă ai peste 18 ani, studii medii finalizate, nu lucrezi în sistemul public și ai domiciliul în unul dintre judeţele regiunii Centru: Brasov, Covasna, Harghita, Alba,Sibiu,Mureș poți participa la curs!!

Când?

Perioada de desfăşurare a cursului: iunie

Unde?

Strada Verii nr. 4, Brasov
a
Cât costă?
0 RON, cursul este gratuit.
a
De ce ai veni?
– Pentru că nu te costă nimic, singura investiție pe care o faci este timpul.
– Pentru că la sfârșitul cursului vei primi o diplomă certificată CNFPA.
– Pentru că vei cunoaște oameni interesanți și deschiși către o educație non-formală.
– Pentru că vei afla lucruri noi ce te vor ajuta pe viitor.
a
Ce mai aștepți? Ne vedem la curs!
Pentru mai multe detalii va rog sa o sunati pe Oana Opritoiu
Str. Verii nr. 4, ap. 2
oana.opritoiu@arti.ro
Telefon: 0770 143 015

6 răspunsuri la “Curs gratuit Tehnologia informatiei si comunicarii”

Cursul incepe luni si au mai ramas cateva locuri disponibile. Este pentru incepatori, vor invata cum sa editeze textele, sa faca tabele etc.

1. Tinerii de azi, multi, sunt aproape experti in domeniul IT. Inclusiv cei de nivel gimnazial, ca sa nu mai vorbesc despre liceeni. Deci, de ce acest curs de It si altele de nivel mult mai avansat sunt doar pentru cei peste 18 ani ? Pentru cei sub 18 ani nu avem decat sa asteptam sa treaca si ei majoratul, desi invata singuri programare din gimnaziu ?

2. Anuntati-ma, va rog, cand una din multele firme de IT din Brasov vor dori sa ofere invatatura serioasa, entuziasta si motivanta unor tineri SUB 18 ANI al caror vis este IT-ul. Daca exista asa ceva in Brasov, pentru vacanta aceasta de vara. Indiferent cati copii ar dori sa instruiasca, unu sau 20, acestia exista deja, sunt in Brasov, sunt destepti, sunt sub 18 ani, iar Brasovul nu a facut niciodata nimic pentru ei.

Multumesc pentru comentariu! 1. Cursurile sunt pentru tineri care deja au implinit 18 ani din motive tehnice si legislative – proiectul a obtinut finantare europeana, pentru tineri, iar tinerii sunt definiti in legislatia europeana pentru proiecte ca fiind persoanele cu varsta intre 18-35 de ani. 2. Iti sugerez sa apelezi la serviciile bibliotecii judetene brasovene, la Centrul de informare comunitara (CIC) pentru a afla de posibilitatile de cursuri si instruire, pe diferite nivele. Din cate imi dau seama esti interesata de un modul avansat de instruire in IT. Cele oferite de firme sunt contra cost, cele gratuite sunt la nivel de initiere, nu aprofundate, in general. De asemenea, iti recomand sa apelezi si la Centrul de voluntariat Brasov, acolo unde adolescentii si tinerii sub si peste 18 ani se intalnesc si afla de oportunitati de instruire, voluntariat etc. Adresa Strada Suisului Castelului nr. 3, site voluntarbrasov.ro, e-mail helloatvoluntarbrasov.ro. Ii gasesti in fiecare miercuri, intre orele 17,30-19,00.

Comentariile sunt închise.