Consiliere gratuită pentru braşoveni după moartea unei persoane dragi

Biblioteca Judeţeană “George Bariţiu” invită braşovenii la o întâlnire inedită, care abordează un subiect “tabu”, dar foarte necesar: problemele cu care se confruntă familiile lovite de dispariţia prematură a unui copil/ frate sau părinte / soţ. În acest moment, în judeţul Braşov sunt peste 1.000 de familii care au nevoie de sprijin pentru a evita destrămarea, conflictele sau auto-vătămarea.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 11 mai 2013, între orele 10.00- 12.00, la sediul din Bd. Eroilor, nr. 33-35 şi sunt aşteptaţi atât oameni direct afectaţi de un deces în familie, cât şi specialişti şi prieteni care pot oferi sprijin emoţional. Întâlnirile pe tema “Sănătatea familei în perioada de doliu” sunt organizate în parteneriat cu Filiala Braşov a Asociaţiei non-profit “Există viaţă după doliu!”, participarea este gratuită şi numărul de locuri este limitat. Detalii şi înscrieri la: contact@existaviatadupadoliu.ro sau 0745.55.66.02.

Întâlnirea va cuprinde informaţii utile despre:

a. Servicii gratuite de consiliere psihologică în perioada de doliu. Învăţam cum să avem grijă de noi, la ce să ne aşteptăm şi ce metode terapeutice să alegem.

b. Beneficiile terapiei prin lectură. Într-un cadru de comunicare blândă şi răbdătoare, gazda va citi poveşti terapeutice pentru trecerea sănătoasă prin lunile grele de doliu. (a doua parte a întâlnirii este dedicată exclusive persoanelor îndoliate)

Facilitator-narator: Gabriela Popescu, psihoterapeut, voluntar al Asociatiei “Exista viata dupa doliu!”

Sunteţi aşteptaţi cu drag şi cu surprize plăcute!

Asociaţia non-profit „Există viaţă după doliu!” este o organizaţie non-guvernamentală, activă din 2010, cu misiunea de a mobiliza resurse din comunitate (donaţii, sponsorizări, 2% , voluntari, parteneri) pentru a asigura românilor acces la servicii gratuite de sprijin în perioada de doliu. Peste 5.000 de români au beneficiat până acum de informare şi sprijin.

5 răspunsuri la “Consiliere gratuită pentru braşoveni după moartea unei persoane dragi”

Comentariile sunt închise.