Câştigătorul concursului „Instruieşte-ţi comunitatea”

Prima ediţie a concursului „Instruieşte-ţi comunitatea” a fost câştigată de proiectul BuniNet, propus de Biblioteca Municipală „St. L.Roth” Mediaş. Felicitări câştigătorului dar şi celorlalte două proiecte intrate în finală eFOTOgrafi@mea propus de Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea – Secţia pentru Copii şi Tineret şi Curs de initiere in utilizarea calculatorului a persoanelor cu deficiente de vedere, propus de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi, Filiala „Mihai Codreanu”.

În perioada 20 august – 18 septembrie  se primesc  înscrieri pentru cea de a doua ediţie a acestui concurs. Noua ediţie va avea ca temă „Cursuri organizate de biblioteci pentru comunitateşi se adresează bibliotecilor care servesc o comunitate din zona rurală sau mic-urbană cu maxim de 25.000 de locuitori.

Pot participa în această ediţie biblioteci sau alte instituţii documentare care au organizat sau au fost parteneri activi în organizarea unui program de instruire / curs bazat pe nevoile comunităţii în anii 2009 şi 2010.  Durata organizării şi implementării programului de formare propus trebuie să fie cuprinsă între o lună şi şase luni. Durata propriu-zisă a cursului trebuie sa fie de minim 10 ore. Numărul minim de persoane instruite prin cursul / programul propus pentru finanţare este 5.

Pentru formularul  aplicaţiei şi informaţii suplimentare, accesaţi http://www.biblionet.ro/show/index/k/745/a/845

4 răspunsuri la “Câştigătorul concursului „Instruieşte-ţi comunitatea””

Comentariile sunt închise.