Cartea săptămânii – Bibliotecarul recomandă

În fiecare an Crăciunul este un moment de răgaz, de bucurie, când suntem împreună cu cei dragi. Ne relaxăm, ne odihnim, ne bucurăm și ne place să facem bucurii și daruri celorlalți. Și mai ales ne desfătăm cu colinde, în cinstea pruncului sfânt, care s-a născut în acea noapte și a cărui naștere a fost vestită de o stea nouă observată de magi. Este o magie după care visăm și nu întâmplător mulți iubesc această sărbătoare. De aceea am ales o carte care vorbește de această sărbătoare a noastră, despre care păstrăm amintiri și povești dragi sufletului.

Cartea acestei săptămâni (13-19.12.2021) este o publicație brașoveană intitulată „Emoție de sărbătoare: jurnalul unei fane a sărbătorilor de iarnă” de Bianca Bujor (Editura Creator, 2020, 196 pagini) care este disponibilă la filialele 1, 2, 4 și la secția de copii și tineret a bibliotecii. Iată prezentarea volumului:

Crăciunul vine în fiecare an cu o ninsoare de emoţii. Jurnalul unei fane a sărbătorilor de iarnă este mai mult decât o carte – sunt amintiri, trăiri şi întâmplări adevărate ale celei mai frumoase perioade din an. Vă invităm să vă lăsaţi purtaţi de nostalgia poeziei, să vă amuzaţi cu scurte povestiri haioase din copilărie, dar să şi pregătiţi reţete speciale din caietul mamei ori să meşteriţi decoraţiuni de poveste. Crăciun Fericit!

Lectură recomandată de Bibliotecar!

Accesați cu încredere catalogul nostru online la un clic distanță: http://catalog.bjbv.ro:8280/liberty/opac/search.do?mode=BASIC&action=search&queryTerm=uuid+%3D+61809e54c0a8011471f48cd6010b6006&operator=OR&_open=1