Cartea săptămânii – Bibliotecarul recomandă

Cartea acestei săptămâni (6-12.12.2021) este potrivită pentru perioada sărbătorilor: „Decorarea bradului de Crăciun – idei creaitve” de Radics Mária (apărută la Oradea, Editura Casa, 2011) pe care o avem la Secţia de muzică şi artă şi filialele 1, 5 şi 6.

Bradul este ornamentul principal de Crăciun. În această carte vă prezentăm mai multe idei pentru a vă confecţiona singuri ornamente, precum şi diferite stiluri de decorare a bradului, diferenţiate în funcţie de culorile alese. Pe lângă clasicul roşu, vă propunem brazi decoraţi în portocaliu, violet, alb şi argintiu. Anumite ornamente – de exemplu săculeţul aromat sau cel cu nuci aurite – sunt potrivite şi pentru a le oferi în dar celor dragi. În cazul în care nu veţi avea un brad de Crăciun, vă oferim idei pentru crearea atmosferei de sărbătoare chiar şi fără el. Pe lângă acestea, veţi afla cum să transformaţi globurile gata cumpărate în piese unicat.
Pregătirile de Crăciun sunt aşteptate cu nerăbdare de întreaga familie, de aceea în paginile acestei cărţi veţi găsi sugestii pentru activităţi potrivite atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari.
Spor la lucru cu bucurie!

Lectură recomandată de Bibliotecar!

Accesaţi cu încredere catalogul nostru online la un clic distanţă http://catalog.bjbv.ro:8280/liberty/opac/search.do?mode=BASIC&action=search&queryTerm=uuid+%3D+8278f677c0a808665a9c19fd015e9863&operator=OR&_open=1