Cartea de la capătul firului sau o lansare reală într-o întâlnire virtuală

IMG_0566În cadrul Săptămânii Naționale a Bibliotecilor,  Secțiile pentru copii și tineret ale bibliotecilor județene Brașov și Brăila au propus elevilor un eveniment în care cartea și tehnologia s-au întâlnit în cel mai fericit mod cu putință.

 „Cartea de la capătul firului sau o lansare reală într-o întâlnire virtuală” le-a permis copiilor să participe la un eveniment de lansare de carte cât se poate de obișnuit. Diferența a făcut-o modalitatea aleasă de organizatori de a-l prezenta pe autor și cărțile sale, prin intermediul TIC.

Cătălin Lungu, autorul brăilean, i-a prezentat cu emoție și dragoste pe prietenii săi: „Norişor” și canguraș „Un canguraş prin oraş” şi  le-a vorbit copiilor despre visele sale concretizate în volumul „Când din rădăcini cresc aripi”.

Mulțumim colegilor de la Brăila pentru reușita acestui eveniment care a adus cartea pentru copii mai aproape, doar la un click distanță și pe autorul lor direct în mijlocul nostru și al vostru, al tuturor.

La ce visăm noi după această întâlnire? La cât mai multe evenimente de acest fel, și cu alte biblioteci din țară. Cine răspunde provocării?