Cântecele lui Zélie

zelieCântecele lui Zélie călătoresc în întreaga lume. Compilaţia de 16 cântece pentru copii, compuse de Anne-Claire Rey-Bellet, în seria Zélie Chansons, ajunge la Brașov!

Miercuri, 22 mai 2019, ora 17:15, educatorii și învățătorii sunt așteptați la Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov (Str. Iuliu Maniu, nr. 6), la atelierul de prezentare a versiunii românești a lucrărilor pentru copii: „Cântecele lui Zélie”.

Atelierul va fi susținut de soprana Ioana Damian Bitere, autoarea acestei versiuni, membru fondator al Asociației Dalcroze România și profesor de muzică și ritmică la Institutul Jaques-Dalcroze de la Geneva.

Digipack-ul și cartea „Cântecele lui Zélie” sunt ilustrate de Ana-Maria Gălețeanu și conțin: partituri, indicații pedagogige legate de noțiunile muzicale, idei de activități și explorare corporală asociate cu ilustrații ce-i vor însoți și pe cei mici în descoperirea cântecelor. Orchestrate de Olivier Grimm şi înregistrate pe instrumente acustice, „Cântecele lui Zélie” o au ca solistă pe soprana Ioana Damian Bitere. Pe CD sunt incluse și versiunile instrumentale fără voce, interpretate de Olivier Grimm (pian), Carina Jöriman (flaut), Claire Dassesse şi Dorothée Nodé-Langlois (vioară), Kimi Makino şi Manuel Vioque-Judde (viola), Zéphyrin Rey-Bellet (violoncel) şi Theotime Voisin (contrabas).

Participarea la atelier este gratuită și se face doar cu înscriere și confirmare în prealabil.

Locurile sunt limitate, așadar pentru înscriere va rugăm să ne trimiteți email pe adresa: melania_luana@yahoo.com (Butnariu Melania Luana – Secția pentru Copii și Tineret)  sau să ne contactați telefonic la: 0268 474 081.