Apel pentru implicare in Let’s do it, Romania!

Sambata aceasta, in 12 mai, va avea loc una dintre etapele de ecologizare in judetul Brasov in cadrul proiectului Let’s do it, Romania! Acest program si-a propus sa igienizeze si sa contribuie la curatenia generala de primavara pe baza voluntariatului, la intretinerea unui mediu curat, la constientizarea comunitatii cu privire la respectarea naturii si educatia publicului. Prima editie a fost in toamna lui 2010 si a avut succes, urmata de cea din 2011.

Apelez la colegii mei bibliotecari, precum si la utilizatorii nostri ce isi doresc un mediu curat sa se implice in actiunea Let’s do it, Romania, care va avea loc in judet, in toate primariile care au devenit partenere. In ce priveste participarea Centrului de Voluntariat Brasov, acesta se va mobiliza si va ecologiza zona de pe cursul raului Ghimbasel, in Ghimbav. Haideti sa contribuim la protectia naturii si a noastra.

Multumesc!

3 răspunsuri la “Apel pentru implicare in Let’s do it, Romania!”

Am primit detalii noi de la Centrul de voluntariat Brasov. Mesajul mai jos:

Asa cum am scris de cateva ori, anul acesta Let’s Do It ! va avea loc in 12 mai. Deoarece ne-am propus anul acesta ca actiunile de igienizare să vizeze râul Ghimbăsel, sambata la ora 9.00 vom fi in Ghimbav pentru a ne apuca de treabă. Centrul de Voluntariat va asigura prin Directia Judeteana de Tineret si Sport , transportul si mancarea pentru voluntarii care vor participa la actiune.

Pentru mai multe detalii despre Ghimbasel puteti intra http://ro.wikipedia.org/wiki/R%C3%A2ul_Ghimb%C4%83%C8%99el, (click partea dreapta).

Anul acesta actiunile de igienizare a Ghimbaselului vor continua la Rasnov, Cristian si Stupini. Cercetarea noastra ne-a aratat ca sunt foarte multe deseuri aruncate aici. Eforturile noastre se vor indrepta si catre localnicii din aceste zone, pentru ca ne dorim sa se implice mai mult în localitățile lor.

Voluntarii interesati sunt rugati sa ne trimita un e-mail pe adresa hello@voluntarbrasov.ro cu datele de contact ( telefon), in vederea alcatuirii echipei care va participa la actiune.

Multumesc,
Laura Istrate
Contact: 0724305534

… [Trackback]

[…] Find More here|Find More|Find More Informations here|There you will find 45837 more Informations|Informations to that Topic: blog.bjbv.ro/?p=2702 […]

… [Trackback]

[…] Read More on|Read More|Find More Infos here|There you can find 43030 additional Infos|Informations to that Topic: blog.bjbv.ro/?p=2702 […]

Comentariile sunt închise.