Aniversare – 5 ani de cursuri IT pentru adulţi la Braşov

Aşa a început totul.

O încăpere de 20mp, 3 calculatoare, mult entuziasm, pensionari, şomeri, profesori, medici şi doi  bibliotecari.

 

Au fost doi ani plini, chiar foarte plini – pe timpul iernii geamurile se abureau până începeau să curgă. De aceea, ne-am mutat într-un spaţiu mult mai generos. S-au înmulţit şi calculatoarele şi cursanţii şi bibliotecarii – acum eram trei.

Pe parcursul celor cinci ani, 1500 de adulţi au urmat cursuri de iniţiere în utilizarea calculatorului, de navigare pe internet sau de mesagerie electronică.

Cum se încheie această scurtă poveste? Mărturisesc că nici eu nu ştiu.  Povestea nu este una cu final fericit, pentru că pur şi simplu este o poveste fără sfârşit. Pentru că aşa şi-o doresc utilizatorii, pentru că interesul pentru acest tip de serviciu de bibliotecă este unul continuu şi în continuă creştere, pentru că aceasta este lumea în care trăim.

Ce vă pot spune însă, este că noile echipamente primite prin programul biblionet, pe care se desfăşoară şi aceste cursuri, au readus la bibliotecă vechi cursanţi, însoţiţi de rude, prieteni, vecini, cunoştinţe pentru a experimenta cu toţii incursiunea în lumea digitală.

Aşa arătăm noi acum.

Şi acesta este tâlcul poveştii!

 

7 răspunsuri la “Aniversare – 5 ani de cursuri IT pentru adulţi la Braşov”

La multi Ani ! si mult succes in continuare. Felicitari pentru relatia speciala, de durata pe care o aveti cu cei pe care ii formati.

… [Trackback]

[…] Find More here|Find More|Read More Infos here|There you will find 81583 additional Infos|Infos on that Topic: blog.bjbv.ro/?p=1829 […]

Comentariile sunt închise.