Seminarul Internaţional CZU

Dna dr. Victoria Frâncu (Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”) a participat, în perioada 28-30 octombrie 2009, la Seminarul Internaţional CZU organizat de Consorţiul CZU la Haga. Atât raportul, cât şi informaţiile despre Masa rotundă organizată în preziua seminarului – eveniment la care au participat numai membrii Comitetului editorial şi cei ai Comitetului consultativ al Consorţiului CZU – sunt disponibile aici

5 răspunsuri la “Seminarul Internaţional CZU”

Da, am citit raportul de pe lista Biblos.Este cu adevarat interesanta pledoaria finala: pastrarea sistemului clasificarii zecimale ca utila si eficienta schema de indexare pentru haosul din internet.
In alta ordine de idei recomand consultarea paginii de internet a BCU Cluj, unde puteti accesa catalogul vechi, digitalizat.

Multumesc pentru publicarea raportului despre Seminarul International CZU de la Haga. As vrea sa fac o cuvenita corectie. Lucrarea pe care am prezentat-o la Haga a fost rezultatul colaborarii cu domnul Cosmin Sabo de la Universitatea de Nord din Baia Mare, mentionat dept coautor in raport, dar si pe site-ul conferintei la http://www.udcc.org/seminar2009/programme.htm.

Comentariile sunt închise.