La ceainăria Ceai et caetera

Iată ce evenimente a pregătit Ceainăria Ceai et caetera pentru tine la început de mai:

 Schimb de cărţi

8 mai, ora 19h00

Hai și tu în comunitatea iubitorilor de cărți din Brașov și împrejurimi! Vino cu o carte pe care ai citit-o în ultima perioadă și ti-a plăcut. Povestește-ne despre ea și împrumut-o unei persoane căreia i-ai trezit interesul prin povestea ta. La schimb, vei primi cel puțin o altă carte faină ! La ediția următoare ne povestești cum ți s-a părut cartea împrumutată și schimbăm din nou impresii și cărți.

P.S.: după ce se plimbă pe la Schimb, cărțile ajung din nou la proprietarul lor de drept.

Schimb de haine, cercei, broşe şi alte accesorii. Ediţia de primăvară.

9 mai, ora 18h30

Te așteptăm la un târg mai special, ca să îţi reîmprospătezi garderoba: facem schimb de haine, cercei și alte lucruri mici și frumoase. Atenție! Și bărbații sunt bineveniți la târg. Cu siguranță și aceștia au accesorii și haine pe care ar vrea să le dea la schimb. O cravată, o vestă, o pălărie, un papion?

 

Cum se desfășoară schimbul:

– fiecare aduce 5-10 haine și accesorii (trebuie să fie într-o stare bună);

– dacă nu ai haine sau accesorii de schimbat, poți negocia un preț, iar vânzătorul poate accepta sau nu.

Pentru a-ți rezerva un loc la acest eveniment, vei plăti 25 ron direct în ceainărie în cadrul intâlnirii (include un ceai sau orice altă băutură la alegere din meniu).

Înscrierile se pot face trimițând un e-mail la adresa: ceaietc.brasov@gmail.com până la data de  8 mai 2016.

 Clubul de board gamed reloaded

În fiecare luni de la 19h00, pasionații de board games se reunesc la ceainărie, sus, în Șchei.

Începutul de săptămână anunță seri lungi de joacă la ceainărie. Clubul de Board games s-a întors cu forțe proaspete și te așteaptă și pe tine să i te alături! Hai și tu luni seara la Ceai et caetera şi pregătește-te să înveți cele mai faine board games.

Fie că preferi jocurile cu cărţi (Saboteur, Solo, Bohnanza), de strategie (Dominion, Risk, Game of Thrones, Qwirkle), sau cu poveşti (Dixit, Dixit Odyssey), găseşti la noi peste 80 de board games din care să alegi! Membrii clubului de board games te vor ajuta să intri-n joc!

Oricare ar fi abilitatea ta, în jocurile board games vei descoperi întotdeauna cum să o exersezi.

Atenție! Provoacă dependență! S-ar putea să țină cel puțin până la vară!

 Toastmasters International Weekly Meeting – public speaking club in English

Every Tuesday, from 6.15 p.m. to 8.00 p.m.

Toastmasters International is a nonprofit educational organization that teaches public speaking and leadership skills through a worldwide network of meeting locations. Since 2010, Brasov Toastmasters Club has been dedicated to helping people become better Speakers and better Leaders. By joining our weekly meeting you will find a supportive and positive learning experience in which members are empowered to develop communication and leadership skills, resulting in greater self-confidence and personal growth!

Friday Night Magic

În fiecare vineri de la 19h00

Magic The Gathering este primul joc apărut, de tipul „trading card game”. În 2011, la nivel mondial, comunitatea avea peste 11 milioane de jucători. Persoanele interesate să se distreze, dar care vor să își dezvolte abilitățile strategice sunt așteptate în fiecare zi de vineri, să intre în comunitatea jucătorilor de Magic The Gathering, din Brașov.

Clubul de limbi străine: franceză, engleză și în viitor germană

Întâlnirile au loc marți sau miercuri, la două săptămâni, la ora 19h00, în funcție de disponibilitatea participanților

Iubești limbile străine?

Știi cât de important este ca în CV să îți poți strecura cunoștințele unei limbi străine?

Cunoști o limbă străină dar nu ai mai exersat-o demult?

Cum ar fi să îți poți exersa abilitățile de comunicare și cunoștințele în cadrul unei întâlniri cu oameni care doresc același lucru?

La Ceai et caetera s-a deschis sezonul de primăvară, pretexte găsim pentru conversație… haideți să încercăm într-o limbă străină!

Vei avea ocazia să te întâlnești cu vorbitori nativi ai unei limbi străine, să te distrezi și să te relaxezi la un ceai cald sau la o ciocolată delicioasă.

 Colțul cu idei istețe și cu personalitate: cadouri sau pretexte pentru a le face o bucurie celor dragi

De ziua cuiva drag sau când ai un motiv special de bucurie, în ceainărie te așteaptă un colț dedicat. Cu drag, ceainăresele te pot consilia și vei putea alege un set special de ceai, o geantă sau o creație vestimentară handmade, create de Atelier M, un puzzle sau un joc de societate de tip card game sau board game. Peste 150 de titluri te așteaptă în Lumea board games.

 Sărbătorește-ți ziua de naștere la Ceai et caetera

O aniversare puțin…mai specială!

Pentru cei mici sau mari, pentru o surpriză celor dragi ție, te invităm să petreci în stilul Ceai et caetera! Motivul tău de bucurie, prilejul ceainăreselor de a te servi cu drag cu produse sănătoase: ceaiuri fierbinți, ciocolată caldă de tot felul, limonadă, oranjadă, sucuri proaspete și naturale 100%,  alternative sănătoase pentru gustări, prăjitură Marlenka și torturi speciale de la Casa de turtă dulce.

Indiferent  pentru care dintre spațiile de care dispunem vei opta, atmosfera va fi mereu una relaxată.

Multitudinea de jocuri colorate deschise în ceainărie îi vor purta pe toți cei mici și/sau mari în lumea magică a jocurilor de societate de tip Board games.

Cei mici vor fi primiți într-o sală decorată special de petrecere cu baloane colorate, cărți de povești, mini-jucării de pluș. Vor găsi de asemenea puzzle-uri, jocuri de strategie pentru vârsta lor.

Vă așteptăm!

Cu drag,

Prietenii tăi de la Ceai et caetera

Mai multe detalii despre toate activitățile care au loc în ceainărie, puteți găsi accesând:

www.ceaietc.ro

http://www.facebook.com/ceaietc

Un răspuns la “La ceainăria Ceai et caetera”

Comentariile sunt închise.