Workshop Slow Food în proiectul Grundtvig

Tot vineri, 25 ianuarie, am participat la un workshop tematic despre Slow Food, în cadrul programului Grundtvig, Lady Caffe. Împărţite pe echipe (am avut la alegere fructe de primăvară – căpşuni, cireşe şi fragi). Căpşunile, cireşele şi fragii au primit temă de lucru să definească ce este Slow Food, scopul Slow Food şi să stabilească avantajele acestei mişcări şi stil de viaţă promovate şi susţinute de organizaţia internaţională Slow Food. Îndrumătorul nostru a fost Alice, ne-a împărţit sarcinile şi ne-a cronometrat, nelăsându-ne să copiem, să tragem cu ochiul şi de timp. Am lucrat, am făcut observaţii, am pus întrebări, au fost prezentate informaţii introductive şi am definit planul de activităţi viitoare. Recunosc, m-am şi jucat, am desenat frăguţe pe foaia mea de flipchart, fiindcă fragii sunt fructele mele preferate de primăvară. Şi am aflat că la Moieciu, copiii obişnuiau să culeagă fragi pe care îi înşirau pe un fir de iarbă, ceva mai gros, şi apoi purcedeau la consumarea lor de pe „frigăruia” vegetală. Asta m-a determinat să îmi promit că voi merge să culeg frăguţe, chiar dacă fac concurenţă ursului – de care mi-e groază. Aşadar, am lucrat într-o atmosferă relaxantă şi sper că proiectul va continua la fel de bine cum a început.

3 răspunsuri la “Workshop Slow Food în proiectul Grundtvig”

… [Trackback]

[…] Find More here|Find More|Read More Informations here|Here you will find 49267 additional Informations|Informations to that Topic: blog.bjbv.ro/?p=2946 […]

Comentariile sunt închise.