Se caută voluntari de criză!

Dacă ai între 18 si 30 de ani, poti aplica pentru un stagiu de voluntariat international, prin intermediul Serviciului European de Voluntariat, cu ajutorul Asociatiei Colors.

Cea mai grozavă oportunitate de dezvoltare personală o constituie, la ora actuală, voluntariatul într-un stagiu efectuat într-o altă tară europeană, prin intermediul Serviciului European de Voluntariat.

Pentru o perioadă de maxim 12 luni, programul îti va acoperi costurile de subzistentă si bani de buzunar, pentru lunile în care te vei dedica unui proiect, într-o organizatie sau institutie din domeniul tău preferat, vei învăta să trăiesti independent, să comunici într-o limbă străină si vei trăi experienta unei alte culturi. Beneficiile pentru dezvoltarea ta personală sunt nenumărate, dar pentru asta trebuie să îti doresti cu adevărat să fii parte activă a procesului de învătare.

Doritorii trebuie să aibă între 18-30 ani, cunostinte medii de limba engleză, capacitatea de a sta 6 luni sau un an în străinătate si răbdare pentru a parcurge tot procesul de selectie. Poti vedea care sunt oportunitătile active pe www.facebook.com/asociatiacolors.

De asemenea, poti aplica direct, trimitând Asociatiei Colors un CV în format europass, în limba engleză, si o scrisoare de motivatie, indicând domeniile si tările preferate. Voluntarii Asociatiei te vor ghida în procesul de găsire a unei organizatii-gazdă potrivite.

“Pentru termenul de 1 februarie, am primit solicitări de la organizatii din Grecia, Germania, Portugalia, Spania, Slovenia, Polonia samd. În general, se caută voluntari în proiecte sociale, culturale si de tineret, dar au existat si oportunităti pe mediu sau civic”, a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

Asociatia Colors este acreditată ca organizatie coordonatoare, de trimitere si de găzduire, începând cu luna mai 2011. Pentru mai multe informatii, vă rugăm să ne contactati pe as_colors@yahoo.com sau la telefon 0745-052151.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte, pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.

4 răspunsuri la “Se caută voluntari de criză!”

Comentariile sunt închise.