Caută în baza de date cu peste 300.000 de volume
Evenimente - Noutăţi


Vineri, 05.05.2017, Mansarda Casei Baiulescu, orele 17,00, Întâlnirea asociaţiilor şi organizaţiilor culturale braşovene cu europarlamentarul şi cunoscutul actor Mircea Diaconu , aflat într-o caravană şi turneu de informare asupra oportunităţilor culturale europene pentru România.

^ Sus


AField - Revista Online de arta

Revista AField isi propune sa fie o revista online de arta si incurajare a creativitatii. Site-ul se poate accesa la adresa: http://afield-magazine.blogspot.com/ de unde este disponibila descarcarea revistei in format pdf.
Revista apare la interval de doua luni, in limba engleza, avand o alta tema in fiecare editie, tema la care artisti din toate domeniile pot trimite lucrari sau proiecte. Primul numar al revistei AField este disponibil din data de 1 iunie 2009. Tema primului numar este stARTers (incepatorii la inceput/the beginners beginning).
Revista cauta parteneri, atat online cat si locali. Lucrarile vor putea fi trimise pe email la adresa: afield.magazine@gmail.com
Revista va fi disponibila gratuit. Nu se vor percepe nici un fel de taxe nici unei parti implicate. Atat revista AField, cat si editorii ei, nu sunt si nu vor fi afiliati nici unei doctrine politice, religioase sau de alta natura.

^ Sus


Expoziţii de carte albume, reviste - Sediul Central, etaj I

Vă invităm la expoziția de carte

"Femei, feminitate, feminism - o bibliografie colectivă"

Femei, feminitate, feminism

^ Sus


Biblioteca Franceza

• Expoziție de mărțișoare
• Expoziție - Magia portretului - Nicole Oma
• Le Printemps des poètes
• Ziua internațională a poveștii - 20 martie
• Zilele Francofoniei

printemps^ Sus


Proiecţii de filme

• Seara filmului francez. Detalii...

^ Sus


prelungire-termen        cursuri-cic

^ Sus